Projectverhuizingen

 
 
zakelijk1Een projectverhuizing is een breed begrip. Dit kan uiteenlopen van een interne verplaatsing van een aantal werkplekken, het compleet verhuizen van uw bedrijf naar een nieuwe lokatie tot het verhuizen van scholen en zorginstellingen. In alle gevallen heeft een dergelijke verhuizing een grote impact op uw organisatie. UTS van Egeraat Verhuizingen heeft een grote ervaring opgebouwd in het uitvoeren van gecompliceerde verhuisprojecten en kunnen u dan ook voor elke vorm een passende oplossing bieden.
 
 

 

Op het moment dat uw plannen bekend zijn, kunt u een afspraak maken met onze verhuisadviseur. Samen met hem bespreekt u uw wensen en doelstellingen, welke wij vertalen in een offerte op maat. Bij opdracht wordt voor uw projectverhuizing een planning en draaiboek opgesteld. Op dat moment wordt ook onze projectleider ingezet. Hij zorgt samen met u voor gedegen voorbereiding van uw verhuizing, houdt tijdens de verhuizing de voortgang voor u in de gaten, bewaakt de kwaliteit en is uw vast aanspreekpunt. Met als resultaat een ontspannen en efficiƫnte verhuizing!

 

Wij bieden u echter meer dan het verplaatsen van uw werkplekken en verhuisdozen. In samenwerking met een aantal specialisten van UTS ondersteunen wij u graag in alle facetten rondom uw projectverhuizing. Denk daarbij aan facility managers voor de begeleiding het gehele herhuisvestingproject, ICT-movents, verhuur van -tijdelijk- meubilair en  de Handyman voor een gedegen nazorg.

 

Onze Unieke Totaal Service gaat verder dan verhuizen alleen!

 

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0164-212000 of ons contactformulier invullen.