Particuliere verhuizingen

 


Jaarlijks verzorgen wij meer dan 500 particuliere verhuizingen , zowel nationaal, internationaal als  intercontinentaal. Wanneer u gaat verhuizen, komt er veel op u af. Wij als professioneel verhuisbedrijf kunnen u hierbij prima van dienst zijn op de manier die u wenst.

 

Hoe u wenst te verhuizen bepaalt u zelf. Dit kan uiteen lopen van het overbrengen van een aantal grote meubelstukken tot het geheel verzorgen van uw verhuizing. Wanneer u voor dit laatste kiest, dan wordt alles door ons verhuisteam ingepakt in verhuisdozen, de meubelen die hiervoor in aanmerking komen gedémonteerd, uw inboedel overgebracht naar de nieuwe woning, waarbij alles op de door u gewenste plaats zal worden gezet. Aansluitend worden de meubelen weer gemonteerd en eventueel de verhuisdozen weer uitgepakt.

 

Kiest u ervoor om uw inboedel door ons te laten verhuizen, waarbij u zelf de voorbereiding en het inpakken wil gaan verzorgen, zullen wij u tijdig en kosteloos voorzien van voldoende verhuisdozen, boekendozen, vloeipapier en overige pakmaterialen. Om de voorbereiding verder te vereenvoudigen voorzien wij u ook van handige inpakinstructies. Bent u uitgepakt, dan wordt al het inpakmateriaal weer keurig bij u opgehaald.

 
particulier2U ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden. Daarom komt onze verhuisadviseur voorafgaand aan uw verhuizing graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Hij zal u persoonlijk advies geven over de mogelijkheden en op basis van uw wensen en de te verhuizen hoeveelheid een offerte op maat aanbieden.
 


Tot slot kunnen wij u ook nog onze Verhuisdirigente en Handyman-service aanbieden. Hiermee nemen wij ook de gehele voorbereiding en nazorg bij u uit handen.

 

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0164-212000 of ons contactformulier invullen.