Van Egeraat Verhuizingen zoekt chauffeur/verhuizer

 

Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde chauffeur/verhuizer.

Voor de inhoud van de functie, zie vacatures

 

 

 

Bewoners Woonzorgcentrum St. Margaretha zijn verhuisd

 

Op 24 en 25 februari jongstleden zijn de laatste bewoners van Woonzorgcentrum St. Margaretha te Huijbergen verhuisd naar hun nieuwe locatie. Zorginstelling Tantelouise-Vivensis was door alle bezuinigingen helaas genoodzaakt deze locatie te sluiten.

 

Na een voorlichtingsavond begin februari, waarbij door Tantelouise-Vivensis en Van Egeraat Verhuizingen een uitleg is gegeven over de verhuisdagen, zijn op dinsddag de heren verhuisd naar Ossendrecht & Bergen op Zoom en op woensdag de dames naar Hoogerheide. Van Egeraat Verhuizingen heeft voor de bewoners een complete verhuizing verzorgd, inclusief inpakken, uitpakken en dé- en montage van het meubilair, zodat aan het einde van de dag iedereen weer in een keurig ingerichte kamer terecht kon.

 

De meeste bewoners hebben lang gewoond in St. Margaretha en zagen dus best een beetje op tegen de verhuizing naar een nieuwe, grotere locatie, Maar zoals één van de dames zei, 'gelukkig gaan alle dames naar dezelfde locatie en kunnen we daar toch weer verder met elkaar kletsen en breien'.

 

 

 

 

 

 

BN De Stem & Voormolen Advocaten verhuizen naar de Blokstallen

 

Begin maart 2015 is de renovatie van de Blokstallen afgerond. De Blokstallen, een rijksmonument uiy 1745 en opgericht als garnizoensgebouw, was sinds eind jaren '69 tot 2008 de lokatie van het gemeentearchief van Bergen op Zoom. In 2008 heeft UTS van Egeraat Verhuizingen vanuit de Blokstallen ruim 5 kilometer archief verhuisd naar het nieuwe depot onder het Wilhelminaveld.

 

De Blokstallen zijn nu omgebouwd tot een horecagelegenheid met op de 1e etage een kantoorverzamelgebouw. Zowel BN De Stem - onderdeel van Wegener Media - als Voormolen Advocaten hebben hun oude lokatie verruild voor deze gerenoveerde, historische lokatie in de binnenstand van Bergen op Zoom. En voor de verhuizing naar een historisch pand, kom je voor de verhuizing dan natuurlijk uit bij een verhuisbedrijf met een lange historie, UTS van Egeraat Verhuizingen.