Hulp bij uw verhuizing

 

Mocht u er voor kiezen om uw verhuizing zelf uit te voeren, kunnen wij voorstellen dat u tegen bepaalde zaken aanloopt. Ook in dit geval kan UTS van Egeraat Verhuizingen u hierbij van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan de volgende zaken.

 

Koop van benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen, boekendozen, inpakpapier, etiketten, garderobedozen, verhuisdekens en dergelijke.

 

Als u 'handjes' tekort komt, kunt u bij ons een of meerdere professionele verhuizers inhuren. Zij kunnen samen met u de verhuizing uitvoeren en u meteen voorzien van handige adviezen.

U kunt ook een volledig uitgeruste verhuiswagen met enkel een chauffeur/verhuizer of meerdere verhuizers inhuren bijvoorbeeld voor een halve dag . Onze vakmensen zorgen er dan voor dat uw inboedel vakkundig wordt beschermd & vastgezet met dekens en spanbanden.

Als er meubelstukken zijn die niet of moeizaam via een trap zijn te laden of lossen, dan beschikt UTS van Egeraat Verhuizingen over diverse verhuisliften. Ook deze kunt – inclusief een verhuizer die de lift voor u opbouwt en bedient – bij ons inhuren. Uiteraard zal deze verhuizer u ook meteen assistentie verlenen bij de werkzaamheden ! 

Is niet het verhuizen een probleem, maar ziet u op tegen het de- en monteren van bijvoorbeeld een linnenkast, een waterbed of de boekenkast, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De handyman staat voor u klaar.

Tot slot kunt u er ook voor kiezen om alleen uw wasmachine, droger, piano of andere zware meubelstukken door ons te laten verhuizen. En of dit nu intern is of naar een andere woning, het is beide geen probleem voor ons.

 

Informeer eens naar de mogelijkheden en tarieven. Ook voor vragen die we nog niet hebben benoemd !