VERHUIZEN TIJDENS DE CORONA-CRISIS

U heeft uw verhuizing geregeld bij UTS van Egeraat Verhuizingen. Tot nadere order en afhankelijk van de ontwikkelingen gedurende deze crisis gaat uw verhuizing door, maar wel onder voorwaarden van goede gezondheid en met een aantal aanvullende maatregelen. Zowel bij de verhuizers als bij onze klanten. Mocht u verhuizing toch niet door kunnen gaan, dan spreken we een nieuwe datum af.

Verhuizen met goede gezondheid

Binnen ons bedrijf volgen we de regels van het RIVM op: heeft iemand verkoudheidsklachten, keelpijn, koorts of moet hij hoesten? Dan sturen we onze collega naar huis om uit te zieken. Van onze klanten verwachten we ook dat zij het aangeven wanneer zij vanwege ziekte niet in staat zijn om de verhuizing op de afgesproken datum te laten plaatsvinden (hiervoor sturen wij vooraf aan de verhuizing een vragenlijst). We gaan dan samen op zoek naar een nieuwe datum om de verhuizing alsnog te doen. 

Aanvullende maatregelen

We gaan de verhuizing voor u uitvoeren, zoals u dat van ons mag verwachten. Maar het gebeurt wel een beetje anders dan normaal.

Geen handen schudden 

Onze verhuizers gaan met veel zorg en aandacht om met uw persoonlijke spullen. Dan is het voor u ook fijn om te weten wie de verhuizers zijn en hoe u hen kunt aanspreken. Zij zullen zich aan het begin van de verhuizing voorstellen, maar schudden u daarbij niet de hand. Dat doen ze niet uit onbeleefdheid! 

Regelmatig handen wassen 

Verhuizen is hard werken en je krijgt er vieze handen van. De richtlijnen van het RIVM schrijven voor om regelmatig de handen te wassen. Daarom vragen we klanten de verhuizers de mogelijkheid te bieden hun handen te wassen. Het is fijn als u daarin met ons meedenkt.  

Maximaal 1 persoon voor de begeleiding

Om de social distancing maatregel (1,5 meter afstand houden) te kunnen naleven is het noodzakelijke dat er tijdens de verhuizing niet te veel mensen rondlopen in uw huidige en nieuwe woning. We willen u dan ook op het hart drukken om slechts met 1 persoon in de woning aanwezig te zijn. Dit in het belang van uw en onze gezondheid!

Hulp is fijn, maar nu even niet 

De verhuisteams zijn ook op elkaar ingespeeld en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Als u hen wilt helpen dan is dat heel vriendelijk, maar dat hebben we op het moment liever niet. We willen voorkomen dat u per ongeluk tegen elkaar op botst. U kunt hen helpen door vanaf gepaste afstand instructies te geven over welke meubels waar moeten staan. 

Dank voor uw begrip & medewerking!